Sociale kaart


Sociale kaart Amsterdam.

Het kan dat u een hulpvraag heeft die niet alleen uit ‘zorg’ bestaat. U kunt ook belang hebben bij andere voorzieningen zoals bijvoorbeeld welzijn. Om die reden zijn de zorgmedewerkers van Wijkzorg Samen Doen bekend met de sociale kaart. De sociale kaart geeft een overzicht van voorzieningen en instanties in de gemeente of in de wijk.

Klik hier voor de sociale kaart van Amsterdam.

Via de sociale kaart kunt u kijken naar de hele gemeente of naar gebieden daar binnen. Ook kunt u inzoomen op voorzieningen of specifieke onderwerpen.

DiSK.
DiSK staat voor Digitale Sociale Kaart, dit is een gebruiksvriendelijke catalogus op het gebied van zorg, welzijn, wonen, sociale activering, inkomen, opleiding en reintegratie.

DiSK biedt een actueel overzicht van producten, activiteiten en organisaties in een gemeente, regio en/of provincie. DiSK richt zich op burgers en professionals. U vindt hier een antwoord op uw vragen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u contact opnemen met een van onze zorgcoördinatoren via telefoon 020-3542492.

Amsterdam, Almere, Utrechtse Heuvelrug, Muiden, Weesp, Wijdemeren

Bel mij terug

U heeft vier mogelijkheden om contact met ons opnemen om direct zorg aan te vragen.

- ons te bellen via 020-3635062
- faxen naar 020-3639993
- uw nummer achter te laten via het bel me terug formulier.
 
Wij helpen u graag op weg!
Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor spoed kunt u ons bellen op 020-3635062 en als u geen haast heeft dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen, wij beantwoorden uw vraag van harte.
Wij hebben handige handreikingen en tips ter bevordering van uw zelfredzaamheid beschikbaar gesteld. Hopende dat dit uw zelfredzaamheid versterkt.

Huisartsen

Zorgchoach

Ziekenhuizen

Zorgaabieders

foto

Wij zijn lid van

Logo van vereniging Spot
Beeldmerk SBB erkend Leerbedrijf