Werken bij ons


Wijkzorg Samen Doen is continu op zoek naar deskundige en gemotiveerde medewerkers die dicht bij de klant staan en optimale hulp en ondersteuning leveren.

We bieden verzorging en verpleging aan oudere én jongere mensen. Wijkzorg Samen Doen heeft ook medewerkers in dienst die gericht zijn op gespecialiseerde zorgverlening thuis: betrokken mensen met veel kennis van zaken en alle aandacht voor mensen.

Je verricht verzorgende, begeleidende en verpleegkundige werkzaamheden in de thuissituatie van de cliënt, gericht op in stand houden, verbeteren en stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Wil jij graag zelfstandig met collega’s de zorg regelen in jouw wijk of buurt? Dan is de wijkzorg zeker iets voor jou!

U kunt online uw sollicitatie verzenden naar info@wijkzorgsamendoen.nl of neem contact op voor meer informatie.

CAO VVT 2015-2016
Wijkzorg Samen Doen hanteert de CAO VVT 2015-2016. In de CAO zijn de rechten en plichten vastgelegd voor Wijkzorg Samen Doen als werkgever én voor haar medewerkers. Meer informatie over de CAO vind je hier of download de CAO VVT 2015-2016.

Open Sollicitatie


Bent u op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en beschikt u over een diploma Verpleegkunde, Verzorging of SPW? Stuur uw open sollicitatie en CV als bijlage naar info@wijkzorgsamendoen.nl of neem contact op voor meer informatie.

Bel mij terug

U heeft vier mogelijkheden om contact met ons opnemen om direct zorg aan te vragen.

- ons te bellen via 020-3635062
- faxen naar 020-3639993
- uw nummer achter te laten via het bel me terug formulier.
 
Wij helpen u graag op weg!
Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor spoed kunt u ons bellen op 020-3635062 en als u geen haast heeft dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen, wij beantwoorden uw vraag van harte.
Wij hebben handige handreikingen en tips ter bevordering van uw zelfredzaamheid beschikbaar gesteld. Hopende dat dit uw zelfredzaamheid versterkt.

Huisartsen

Zorgchoach

Ziekenhuizen

Zorgaabieders

foto

Wij zijn lid van

Logo van vereniging Spot
Beeldmerk SBB erkend Leerbedrijf