Verwijzers


Wijkzorg Samen Doen werkt intensief samen met verwijzende organisaties, zoals huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Uw patiënten kunnen bij ons terecht voor verpleging, verzorging, begeleiding en hulp bij huishouden. Wij gaan met u als verwijzer in gesprek om voor uw cliënten op een korte termijn een passend antwoord op de zorgvraag te creëren en spoedig in werking te stellen.

Samen met de cliënt werken we nader in de uitwerking van de zorgvraag en bieden ondersteuning in de uitvoering van de indicatie. We hebben voldoende inzet van deskundig personeel op verschillende zorgvlakken. We hebben geen wachtlijsten en kunnen dus met de indicatiestelling direct hulpverlenen aan uw cliënt.

Wij willen mensen die zorg, hulp of begeleiding nodig hebben in staat stellen om zelfstandig te kunnen blijven wonen met behoud van eigen regie.

Hoe regelt u thuiszorg via Wijkzorg Samen Doen?  
Een telefoontje naar een van ons zorgcoördinatoren is genoeg. Samen met uw zorgvraag voor uw cliënt, regelt Wijkzorg Samen Doen alle volgende stappen. Op telefoon: 020-3542492 of u kunt een mail sturen via ons contactformulier.

Bel mij terug

U heeft vier mogelijkheden om contact met ons opnemen om direct zorg aan te vragen.

- ons te bellen via 020-3635062
- faxen naar 020-3639993
- uw nummer achter te laten via het bel me terug formulier.
 
Wij helpen u graag op weg!
Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor spoed kunt u ons bellen op 020-3635062 en als u geen haast heeft dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen, wij beantwoorden uw vraag van harte.
Wij hebben handige handreikingen en tips ter bevordering van uw zelfredzaamheid beschikbaar gesteld. Hopende dat dit uw zelfredzaamheid versterkt.

Huisartsen

Zorgchoach

Ziekenhuizen

Zorgaabieders

foto

Wij zijn lid van

Logo van vereniging Spot
Beeldmerk SBB erkend Leerbedrijf